domov knjiga želja darilni bon
storitve kje smo kontakt


kje smo?
Ljubljana, Maribor, Celje, Novo mesto, Murska Sobota, Postojna, Kranj, Velenje

Prodajalne Salon Creatina so specializirane za prodajo tekstilnih izdelkov za opremo doma. Prodajni program obsega tekstilne izdelke, ki bodo osvežili in poživili prostore in zagotovili največje udobje, ki ga želimo v sovjem domu. Prodajni program obsega:

  • preproge – preko 15 tisoč preprog na enem mestu: ekskluzivno, samo v Salonu Creatina, so vam na voljo preproge priznanih evropskih proizvajalcev. Najnovejše preproge so usklajene z najnovejšimi trendi v pohištveni in stilski industriji.
  • dekorativne preprogice – največja ponudba dekorativnih preprogic. Velika izbira vzorcev in barv. Enostavno čiščenje. Barvitost preprogic bo poživila sobe, kuhinjo ali kopalnico.
  • talne obloge – preko 1300 različnih vzorcev tekstilnih in PVC talnih oblog. Talne obloge v Salonu Creatina po želji izrežejo in obrobijo.
  • tekači – največja izbira , različne širine, različne kvalitete, robljenje.
  • posteljnina in dekorativna oprema modernega doma: Ekskluzivno v Sloveniji posteljnina Sweet Home, Amitesse in Senna. Vodilna evropska kvaliteta posteljnine – prešite odeje in vzglavniki, rjuhe in posteljne garniture. Najnovejši evropski dizajn. Prešite odeje in vzglavniki Senna so izdelani iz neoporečnega ekološkega materiala, prijazni na otip in varujejo človeško kožo in zdravje. Posebno eko linijo predstavljajo prešite odeje in vzglavniki iz 100% naravnih materialov (bombaž, tencel, bamboo, ingeo)
  • otroška posteljnina in otroški tekstil (brisače, odeje, blazinice...): Originalna Disney licenca in druge licence. Posteljnina je izdelana iz kvalitetnega 100% bombaža. Kvalitetni globinski tisk izdelkov je ekološko varen in je primeren za nežno otroško kožo.
  • Home Decor obsega še odeje, zavese, tapetniško blago, brisače, okrasne blazine, sedežnike, dekorativne prte, gospodinjski tekstil, voščeno platno, Simpatex in Comfortex tekači in kopalniške garniture in ostale drobne tekstilne proizvode. Prodajno osebje v prodajalnah Salon Creatina je visoko specializirano za svetovanje, tako da bo nasvet res strokoven, istočasno pa tudi dizajnersko usmerjen. Home Decor v Salonu Creatina vam tudi omogoča, da postopoma z izbranim okusom preoblikujemo videz svojega doma.

Creatina d.d.,
Šmartinska 152,
1000 Ljubljana

Tel: +386 1 541 68 48
Fax: +386 1 541 68 00
E: creatina@siol.net
W: www.creatina.siPravice pridržane: Creatina d.d.
Domov | Pravno obvestilo