domov knjiga želja darilni bon
storitve kje smo kontakt


pravno obvestilo
Salon Creatina - Pravno obvestilo
Avtorske pravice

Podjetje Creatina d.d. je nosilec materialnih avtorskih pravic nad vsebinami v najširšem pomenu (besedila, slike, grafike, animacije in drugi dokumenti), objavljenimi na spletni strani www.creatina.si. Vsebine so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine. Vsebino spletnih strani ni dovoljeno kopirati, razpečavati, spremeniti ali na kakršenkoli drug način reproducirati, razen v primeru pisnega soglasja podjetja Creatina d.d., ki aktivno uveljavlja svoje pravice do intelektualne lastnine v največji možni meri, ki jo dovoljuje zakon.

Salon Creatina - Pravno obvestilo
Varstvo osebnih podatkov

Podjetje Creatina d.d. zagotavlja, da v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov po svojih najboljših močeh varuje osebne podatke uporabnikov spletne strani www.creatina.si. Vsi podatki bodo obravnavani zaupno in bodo uporabljeni zgolj za interno evidenco in v namen, zaradi česar so bili posredovani. Podatki uporabnikov spletne strani bodo skrbno varovani pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom, razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem.

Salon Creatina - Pravno obvestilo
Nespoštovanje določb iz pravnega obvestila

Creatina d.d. in avtorji vsebin, objavljenih na spletnih straneh, od uporabnika pričakujejo, da bo spoštoval določbe in zakone s področja varovanja zasebnosti, prava intelektualne lastnine ter avtorskega prava. V nasprotnem primeru bodo ob odkritju zlorabe in kršenja zakonov proti storilcu prisiljeni ukrepati.

Salon Creatina - Pravno obvestilo
Odgovornost podjetja

Podjetje Creatina d.d. se obvezuje, da bo v dobri veri in v okviru svojih zmožnosti skrbelo za pravilnost in ažurnost objavljenih vsebin na spletnih straneh. Kljub temu podjetje Creatina d.d. ne more jamčiti za ažurnost, točnost ali pravilnost vseh informacij na straneh. Vse informacije na spletnih straneh se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Creatina d.d. ne izključuje možnosti za pojav napak med objavljenimi vsebinami. Informacije na tem spletnem mestu so zgolj informativne narave, saj podjetje ne more prevzeti odgovornosti za njihovo absolutno točnost.

Salon Creatina - Pravno obvestilo
Cene

Cene so okvirne in fotografije simbolične, ravno tako pa podjetje ne more jamčiti, da so vsi izdelki iz spletnega kataloga na ogled v vseh Salonih Creatine. Prav tako podjetje ne sprejema odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi neposredno ali posredno nastala zaradi uporabe, nepravilnega delovanja in/ali nedostopnosti do teh spletnih strani.Pravice pridržane: Creatina d.d.
Domov | Pravno obvestilo