OTROŠKO LEŽIŠČE – NI NA ZALOGI

Velikost 60 × 120 cm
Primerno za standardne otroške posteljice in prenosne posteljice. Poskrbite, da bo vaš dojenček spal na kvalitetnem otroškem ležišču.

Dojenčki spijo veliko ur dnevno zato je ena od najpomembnejših stvari, ki jih potrebujejo v svojih prvih mesecih kvalitetno otroško ležišče.

V ležišču se nabirajo pršice in prah, ki povzročajo alergije, astmo in vnetje nosne sluznice. Pomembno je, da poskrbite za zdravo in čisto spalno okolje za vašega dojenčka. To vam omogoča mehka in trpežna zunanja prevleka, ki se lahko enostavno odstrani in opere.

Izbirate lahko med dvema različnima vzmetnicama dim. 60×120 cm, vzmetnico COCONUT-FOAM-COCONUT LUXE ALOE VERA in vzmetnico MEMORY FOAM-COCONUT LUXE ALOE VERA (opomba: trenutno ni na zalogi).
Vsaka ima svoje edinstvene lastnosti. Prva vzmetnica debeline 11 cm je sestavljena iz treh plasti: kokosova vlakna spodaj in zgoraj, v sredini pa je pena. Druga vzmetnica debeline 12 cm pa je sestavljena iz 4 plasti: spominska pena na vrhu, nato plast kokosovih vlaken, PU pena in spodaj ponovno kokosova vlakna. Odlična kvaliteta, ki zagotavlja udoben in varen spanec za vašega otroka. Kokosova plast naredi celotno ležišče trdno in stabilno. To omogoča pravilno kroženje zraka in preprečuje zadrževanje vlage niti praha. Vzmetnici sta v skladu z Öko-Tex Standard 100. Mehka in trpežna zunanja prevleka ALOE VERA ima anti-bakterijske in anti-alergijske lastnosti in se lahko enostavno odstrani za pranje.