PREŠITA ODEJA IN VZGLAVNIK BABY

Velikost: 100 x 135 cm,
vzglavnik:  40 x 60 cm

Prijetna in topla prešita odeja bo nudila vašemu otroku udobje in lahko spanje. Zunanji del odeje je odlična kombinacija kvalitete naravnega bombaža in vzdržljivosti umetnih vlaken. Polnjena je s super mehkimi in lahkimi protialergijskimi poliestrskimi vlakni, ki omogočajo optimalno zračnost in zagotavljajo dobro spanje.

Vzglavnik je polnjen z mehkimi in prožnimi silikonskimi poliestrskimi spiralami, katere oblika in sestava omogočata ohranjanje oblike vzglavnika. Vzglavnik je antialergijski in je prilagojen po višini za dojenčkovo glavico. Je odlična izbira za vašega otroka.

Prešita odeja in vzglavnik se lahko pereta pri 60°C in sušita v sušilnem stroju.

VZGLAVNIK KLIN

vzglavnik namenjen vsem dojenčkom v prvem letu starosti, ki imajo težave s polivanjem, ob raznih prehladih, zamašenem nosku ali kašljanju.

Vzglavnik se lahko namesti kar pod ležišče, tako da je ležišče malo dvignjeno. S tem preprečimo da dojenček ne poliva zaužitega mleka ali kadar ima zamašen nosek in kašlja mu dvignjeno ležišče pomaga.

Vzglavnik ima pralno prevleko in se enostavno pere in vzdržuje čisto okolje za vašega dojenčka. Izdelan je iz dojenčkom prijaznih materialov, brez škodljivih sestavin, ki bi dražile nežno in občutljivo kožo dojenčkov.