Salon Creatina - navdih urejenega doma.

 


Salon Creatina - Popusti do -50%

Ekskluzivno v Salonu Creatina posteljnina Sweet Home, Amitesse in Senna. Vodilna evropska kvaliteta posteljnine - prešite odeje in vzglavniki, rjuhe in posteljne garniture. Najnovejši evropski dizajn.Vrhunska posteljnina - nežen dotik satena. Posteljnina Sweet Home je vodilna evropska posteljnina, tako po dizajnu kot sami kvaliteti tkanine. Dizajn je izredno moderen. Posteljnina Sweet Home je izdelana iz kvalitetnega bombaža. Tkanina saten je zelo kvalitetna in prijazna za uporabo.
Posteljnina Sweet Home ima kvaliteto vrhunskega satena, otip tkanine je izredno prijeten in mehak, vsa posteljnina je z zadrgo, vzdrževanje pa je enostavno. Vzorci posteljnine so izredno moderni, prav tako barve in v spalnico prinesejo navdih umerjenosti in istočasno razigranosti.

Posteljnino Sweet Home v Sloveniji ekskluzivno zastopa Salon Creatina. Moderen dizajn in raznolikost izbire posteljnine Sweet Home omogoča, da z njo lahko osvežimo spalnice, tako modernega kot klasičnega sloga. K vsaki posteljnini je v Salonu Creatina možno kupiti tudi enak odtenek rjuhe priznane avstrijske znamke Amitesse.


Posteljnina Sweet Home lahko kupite tudi v podaljšani velikosti 220 cm.

Jogi rjuhe Amitesse priznanega evropskega proizvajalca so ekskluzivno v Salonu Creatina.
Izbirate lahko med kvaliteto jersey classic in jersey soft deluxe.
Rjuhe so iz kvalitetnega 100% bombaža, vrhunske izdelave in trpežno elastiko.

široka paleta barv vam omogoča, da izberete rjuhe, ki se bodo v popolnosti dopolnjevale z vašo posteljnino. Rjuhe so različnih velikosti, od širine 100,120,140,160,180 in 200 cm in dolžine 200 cm.

Odeje in flis odeje - izredno velika izbira različnih vzorcev in barv.
Z njo boste popestrili vaš dom in mu dali potrebno toplino.

Flis odeje so praktično in lepo dopolnilo vašemu domu. Kvalitetne flis odeje manjše in večje velikosti za prijetno toploto pred televizijo, v avtomobilu in drugih priložnostih. Tudi primerno darilo.

Prešite odeje in vzglavniki vodilne evropske znamke Senna. Super kvaliteta classic, wool, satine, aloe-vera in anti-stress prešitih odej in vzglavnikov. Ekskluzivno samo v Salonih Creatina. Vzglavniki imajo zadrgo, ki omogoča prilagajanje polnila v vzglavniku po želji uporabnika. Poleg tega pa lahko včkrat operete samo zunanji del, ne da bi prali in sušili tudi polnilo. S tem se ohranjuje tudi kvaliteta in življenjska doba vzglavnika.

Prešita odeja CLASSIC. Prijetna in topla prešita odeja vam bo nudila udobje in lahko spanje. Zunanji del odeje je odlična kombinacija kvalitete naravnega bombaža in vzdržljivosti umetnih vlaken. Polnjena je s super mehkimi in lahkimi protialergijskimi poliesterskimi vlakni, ki omogočajo optimalno zračnost in vam zagotavljajo dobro spanje. Vzglavnik CLASSIC je polnjen z mehkimi in prožnimi silikonskimi poliesterskimi spiralami, katere oblika in sestava omogočata ohranjanje oblike vzglavnika. Vzglavnik je antialergijski in ga priporočamo vsem, ki imajo težave z alergijami.

Prešita odeja WOOL. Idealen izbor zdrave posteljnine. Prešita odeja je polnjena s 100% nemško merina volno. Edinstvene značilnosti volne so neprimerljive z ostalimi materiali in vam nudijo res zdravo spanje. Regulacija temperature - prilagaja se vsakokratni telesni temperaturi, tako da vam je prijetno toplo ob vseh letnih časih. Vedno suho okolje v katerem spite - vpija vlago ob vašem potenju. Naravno in zračno - zagotavlja maksimalno cirkulacijo zraka. Brez hladnih delov - vedno vam bo toplo na vseh delih odeje.

Prešita odeja in vzglavnik SATEN. Izjemna kombinacija nežnosti, lepote in udobja za vse romantike. Mehka prešita odeja se kar sama ovije okoli vas in vam nudi prijeten spanec skozi celo noč. Eleganca in lesk satena pa poskrbi za čarobnost vačega spanja. Vzglavnik je polnjen s tisoči mehkih in prožnih kroglic, ki se prilagajajo vsaki legi vše glave in vratu in nudijo optimalno oporo za lahek spanec. Prešita odeja in vzglavnik sta antialergijska in sta primerna za ljudi, ki imajo težave z alergijo.

Prešita odeja in vzglavnik ALOE-VERA vsebuje naravne substance, ki so zelo pomembne za naše zdravje. Imajo antibakterijski efekt in povčujejo odpornost človeškega organizma. So brez vonja. Vrhnji del prešite odeje in vzglavnika je prepojen z naravnimi substancami ALOE VERA, ki povečujejo tudi občutek sproščenosti in dobrega splošnega počutja.
Prešita odeja in vzglavnik ANTI-STRESS. Posebna karbonska vlakna v zgornjem delu prešite odeje in vzglavnika zmanjšujejo elektrostatično napetost in stres. Poleg tega pa zagotavlja maksimalno udobje med spanjem. Splošno počutje po spanju se izboljša.

Salon Creatina - anvdih urejenega doma.