TALNE OBLOGE NA ZALOGI

Talne obloge iz naše bogate ponudbe in zaloge so namenjene kupcem, ki želijo talno oblogo takoj. Bogata ponudba talnih oblog nižjega cenovnega razreda namenjena predvsem domači uporabi in objektom, ki niso močno obremenjeni, kot so pisarne ali manjši lokali.

Na zalogi so tudi talne obloge iz 100% volne. Vrhunski materiali in izdelava za naravno talno oblogo.

Tekstilne talne obloge na zalogi so v ponudbi na rolah širine 4 metre in se režejo na dolžino, kolikor kupec potrebuje. V naših prodajalnah vam talno oblogo odrežemo po vaših merah in vam jih tudi zarobimo na prejo ali s trakom. Ponujamo vam popolno storitev izreza in robljenja. Če potrebujete tudi strokovnjaka za izmero na domu za to poskrbijo naši zunanji izvajalci polaganja talnih oblog.

Talne obloge za dom in poslovne prostore.
Talne obloge odrežemo po vašem načrtu. Talne obloge tudi zarobimo. V ponudbi tudi talne obloge po naročilu.

TALNE OBLOGE PO NAROČILU

ekskluzivna ponudba v Sloveniji

Salon Creatina ponuja izjemno široko paleto talnih oblog. Taftane ali tkane, tradicionalne ali sodobne. Na voljo so v širokem spektru barv. Kar 700 različnih vzorcev. Inovativna izdelava iz kvalitetnih prej z najboljšimi lastnostmi. Talne obloge so razvrščene v šest skupin: Talne obloge iz 100% prave volne, talne obloge s 100% StaneSafe odpornostjo proti madežem, talne obloge taftane iz poliamida v dvoplastnem heatsetu, talne obloge tekstilne plošče, talne obloge špagarji in talne obloge primerne za objekte.

Namen uporabe:
– za bivalne prostore (hiše in stanovanja: splačnice, otroške sobe, dnevne sobe, hodnike, stopnišča, …)
– za poslovne prostore (pisarne, igralnice, hotelske sobe, slone, stopnišča, hodnike, …)
– za objekte (poslovne, šolske, trgovske, hotele, stanovanjske, …)
– za znotraj in zunaj hiš, objektov (terase, balkoni, …)

Veliko razlogov in prednosti, da izberete talno oblogo iz bogate ponudbe.

Za več informacij o naši ponudbi in za ogled naše ostale ponudbe vas vabimo, da nas obiščete v eni od naših prodajaln po Sloveniji.