Posteljni program vrhunske kvalitete po odličnih cenah!

Naj vaša spalnica postane lepo in prijetno toplo zavetje vašega doma. Odlična posteljnina modernih vzorcev. Evropska kvaliteta posteljnine. Posteljnina – prešite odeje in vzglavniki, rjuhe, posteljne garniture. Posteljnina je izdelana iz neoporečnega ekološkega materiala, iz 100 % naravnih materialov.

V Salonih Creatina najdete prešite odeje izdelane iz različnih materialov, tako da lahko vsak najde sebi primeren material. Izbirate lahko med bombažem, bombažem satenom, volno, tencelom, bambusovimi vlakni, ingeo vlakni. Vsak material ima svoje značilne lastnosti, vi pa si lahko izberete sebi najprimernejše.

Vzglavniki so klasični in anatomski. Izdelani so iz različnih materialov. V pestri ponudbi lahko najdete sebi ustrezen vzglavnik. Spite na boku, na hrbtu, trebuhu? Naši strokovnjaki vam bodo svetovali pri nakupu in vam ponudili za vas najprimernejši vzglavnik. Tako bo vaš spanec miren in globok, zjutraj se boste zbudili naspani in polni energije.

Posteljne garniture bombaž platno, bombaž saten. Izbirate lahko med različnimi stili, vzorci in barvami.

Rjuhe klasične in jogi rjuhe, ki se prilegajo vašemu ležišču.Odlična avstrijska kvaliteta, ki vam zagotavlja dolog uporabo in enostavno vzdrževanje. Izbor barv je odličen, enostavno poiščete primerno barvo, ki se bo skladala z vašo posteljno garnituro.

Otroške posteljne garniture. Velika ponudba posteljnine z motivi risanih licenčnih junakov, ki bodo razveselili vaše otroke in jim pričarali njihove junake v njihove posteljice in sobice. Posteljne garniture z motivi, ki jih vaši otroci obožujejo, so uporabno darilo za različne priložnosti.

 

Za več informacij o naši ponudbi in za ogled naše ostale ponudbe vas vabimo, da nas obiščete v eni od naših prodajaln po Sloveniji.