POSTELJNE GARNITURE

Vrhunska posteljnina – nežen dotik satena, platna ali mikrosatena. Posteljnina Sweet Home je vodilna evropska posteljnina, tako po dizajnu kot sami kvaliteti tkanine. Dizajn je izredno moderen. Posteljnina Sweet Home je izdelana iz kvalitetnega bombaža – saten. Tkanina saten je zelo kvalitetna in prijazna za uporabo. Enostavno vzdrževanje in obstojnost barv.

 

Posteljnina Sweet Home ima vrhunsko kvaliteto, otip tkanine je izredno prijeten in mehak, vsa posteljnina je z zadrgo, vzdrževanje pa je enostavno. Vzorci posteljnine so izredno moderni, prav tako barve in v spalnico prinesejo navdih umerjenosti in istočasno razigranosti. Seveda pa lahko najdete v ponudbi tudi umirjene bolj klasične vzorce in barve.

Posteljnino Sweet Home v Sloveniji ekskluzivno zastopa Salon Creatina. Moderen dizajn in raznolikost izbire posteljnine Sweet Home omogoča, da z njo lahko osvežimo spalnice, tako modernega kot klasičnega sloga. K vsaki posteljnini je v Salonu Creatina možno kupiti tudi enak odtenek rjuhe priznane avstrijske znamke Amitesse.

 

Za več informacij o naši ponudbi in za ogled naše ostale ponudbe vas vabimo, da nas obiščete v eni od naših prodajaln po Sloveniji.