Rolo – enostaven za uporabo. Pestra izbira tkanin. Enostaven za čiščenje. Udobna mehka notranja svetloba. Možnost namestitve dvojnega roloja. Nočni-dnevni. Popolna simbioza. Omogoča nadzor svetlobe. Klasični na vrvico ali elektro na daljinsko upravljanje. Elektro roloji na daljinsko upravljanje imajo 4 letno garancijo za vse mehanizme.

Odlična rešitev za vse, ki niso ljubitelji zaves, vseeno pa rabijo zaščito pred soncem ali neželenimi pogledi. Rolo zavese za dom ali poslovne prostore. Rolo zavese so primerne za vsa strešna okna, ki še posebej potrebujejo zatemnitev in zaščito pred soncem. Izbirate lahko med 400 različnimi vzorci in barvami, poleg rolo zavese dobite ob naročilu tudi vse potrebne elemente rolo zavese, kot so vodila, navijalni mehanizmi, upravljalno kotnico. Velikost oziroma širina in dolžina rolo zaves se naroči po potrebah stranke in dimenzije oken ki jih imajo. Montaža rolo je možna tako na steno ali pa okensko odprtino.

Zavesa gubani rolo je primerna za vse bivalne prostore v hiši. Gubani rolo izdelan iz različnih tkanin. Pere se lahko v pralnem stroju. Širine in dolžine po želji strank.
Enostavno vzdrževanje in hitra demontaža ob pranju. Upravljanje z vrvico ali tanjšo verigo. Spodaj je možna različna izdelava zaključka, raven ali kačast, s saten trakom ali samo zarobljena tkanina. Zraven se lahko naroči karnisa in obtežilna palica.

PISARNE – panelne, lamelne zavese in roloji so prava izbira pri opremi pisarn. Senčila za pisarne, objekte s certifikati. Roloji, lamelne ali panelne zavese. Najnovejši svetovni trend za pisarne.

 

      

      

     

     

Za več informacij o naši ponudbi in za ogled naše ostale ponudbe vas vabimo, da nas obiščete v eni od naših prodajaln po Sloveniji.