NAJNOVEJŠI EVROPSKI DESIGN

V bogati ponudbi preprog lahko kupite preproge z najnovejšimi vzorci. Ekskluzivno, samo v Salonu Creatina, so vam na voljo preproge priznanih evropskih proizvajalcev. Najnovejše preproge so usklajene z najnovejšimi trendi v pohištveni in stilski industriji.

Moderne preproge iz toplotno obdelanega polipropilena, tako imenovane heatset frezee so odlična izbira za vaše prostore. Imajo odlične lastnosti, so enostavna za vzdrževanje in cenovno zelo ugodna. Preproge odlikuje trpežnost, enostavno vzdrževanje, obstojnost barv, so antistatične, odporne na molje in pršice, vodoodbojne-zgornji del preproge je impregniran, prevlečen s posebno zaščito, ki preprečuje hitro vpijanje tekočin, s tem pa vam zaščiti preprogo pred madeži.

V ponudbi lahko najdete ogromno različnih designov in živih barvnih kombinacij, prav tako tudi bolj umirjene v bolj enotnih barvah.

Imate majhne otroke, hišne ljubljenčke ali veliko obiskov. Moderna preproga heatset frezee je odlična rešitev za vas. Preprogo je enostavno vzdrževati in zaradi nizke cene, jo lahko čez nekaj let zamenjate in s tem osvežite, polepšate vaš prostor. Zamenjate preprogo, okrasne blazine na sedežni garnituri in dodate nekaj novih dekorativnih dodatkov in vaš prostor bo kot nov. Brez velikih denarnih vložkov.

 

Za več informacij o naši ponudbi in za ogled naše ostale ponudbe vas vabimo, da nas obiščete v eni od naših prodajaln po Sloveniji.