PRTI IN KUHINJSKI TEKSTIL

Namizni prti za vsako priložnost.

NAMIZNI PRTI in NADPRTI  KARINA – NOVO

Sestava: 100% poliester žakard

Teža materiala: 200gr/m2

Barve: krem, oranžna, zelena, rdeča

Velikost: 140 x 180 cm in 40 x 140 cm

NOVOLETNI NADPRTI 

Sestava: 100% poliester

Teža materiala: 120-150gr/m2

Velikost:  40 x 140 cm

Barve: srebrne zvezde, zlate zvezde in zlat damast

NAMIZNI PRTI – KOLEKCIJA CRYSTAL

Namizni prti iz materiala, ki ga lahko uporabljamo v notranjih prostorih in  na mizah na vrtu in drugje zunaj. Vodoodbojni, pralni, odporni proti vremenskim vplivom . V ponudbi različne velikost in barve ter vzorci.

  

Kuhinjski tekstil potrebuje vsak dom. Kuhinjske krpe, prti, pogrinjki, predpasniki, rokavice in odlagalne krpe so v vsakodnevni uporabi v vašem domu. V naši ponudbi lahko najdete kuhinjske tekstil iz odličnih vzdržljivih materialov, ki omogočajo enostavno vzdrževanje, hkrati pa vam polepšajo vašo kuhinjo in jedilnico. Na voljo so vam tudi kuhinjski seti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

Kuhinjski tekstil je lahko tudi zelo uporabno in praktično darilo za različne priložnosti. Prijemalke in odlagalne krpe. Predpasniki v različnih barvah.

  

 

 

Voščeno platnoPVC prti za mize notri ali zunaj na prostem. V različnih barvah in vzorcih, primerno za vsak okus. Širina role je 140cm, reže se na tekoče metre. Primerno za mize zunaj in mize znotraj. Prt, ki ga samo pobrišemo z mokro krpo in je ponovno čist. Ima funkcijo dekoracije in hkrati zaščite. Odlična podlaga je tudi kadar otroci ustvarjajo, rišejo, barvajo, modelirajo, se igrajo s plastelinom,…

 

 

          

Prti iz voščenega platna so odlična rešitev za zaščito mize znotraj ali zunaj, so odlična rešitev, kadar je nevarnost politja pijače in hrane. Čiščenje mize je tako enostavno, pobrišete jo z mokro krpo in prt na vaši mizi je kot nov. Brez pranja in odstranjevanja trdovratnih madežev od hrane in pijače.

Zaščita in podloga za police.

Zaščita za police je na voljo v dveh širinah 30 cm in 50 cm. Kupite lahko zvitke v dimenzijah 30 x 150 cm in 50 x 150 cm in si sami z navadnimi škarjami odrežete potrebno dimenzijo.

              Lahko jih operete v pralnem stroju, posušite in postavite nazaj na svoje mesto. Enostavna uporaba in vzdrževanje, hkrati pa odlična zaščita razni površin v kuhinji ali kje drugje.

Na voljo so vam različne barve, ki vam najbolj ustrezajo: bela, bež, rumena, rdeča, modra in črna.