OTROŠKA POSTELJNINA

Vsa otroška posteljnina je izdelana v Evropi iz kakovostnega 100% bombaža. Kvalitetni globinski tisk izdelkov je ekološko varen in primeren za nežno otroško kožo.

Udobna in varna posteljnina za vašega otroka. Skrbno izbrani najboljši materiali, neoporečno in okolju in koži prijazno globinsko tiskanje tkanin. Miren spanec v mehki, nežni in topli posteljnini pomeni zdravega in zadovoljnega otroka.

Material je iz zelo tankih bombažnih vlaken, zato je na otip podoben satenu.Posteljnina se zaradi tega tudi skoraj nič ne mečka. Vsa posteljnina ima zadrgo, kar olajša oblačenje in med uporabo prešita odeja ne leze ven iz prevleke.

Potiskana je z aktivnim globinskim tiskom, s popolnoma neoporečnimi barvami. Barve tudi po dolgem času ne bodo zbledele, je pa potrebno prati posteljne garniture obrnjene narobe.

Velikost 140 × 200 cm. 100 % bombaž.Največja izbira Disney posteljnine v Sloveniji. Kids posteljnina je izredno kakovostna. Izbirate lahko med različnimi licenčnimi in nelicenčnimi motivi ali foto motivi živali.