SUPER CENA UMETNE TRAVE V SALONU CREATINA 

Različne kakovosti in barve umetne trave že od 5,99 EUR za m2.

Umetna trava je odlična izbira za zaščito in polepšanje različnih površin. Primerna je za notranje in zunanje prostore. Trava ima spodaj čepke, ki poskrbijo, da se voda ne zadržuje in se zgornji material hitro posuši. Položimo jo lahko na različne podlage. Umetno travo lahko uporabite za domači balkon, teraso, vrt, za pod prestavljiv bazen ali otroški napihljiv bazen, za šotore, počitniške prikolice in hišice, za gostinske lokale in vrtove, za razstavne prostore, za otroška igrišča, svečane dogodke…

Umetna trava – kakovostno in ugodno v Salonu Creatina.

Primerjajte sliki naravne trave (okolica bazena) in umetne trave. Sploh opazite razliko?

umetna trava prej   

Umetna trava je primerna za vrtove, terase in balkone gostinskih lokalov, hotelov, pensionov, motelov, klubov, restavracij. Umetno travo pa lahko položimo tudi na domačem balkonu ali terasi. Predstavlja odlično rešitev tudi za podlogo za postavljive bazene.

Poskrbimo za čisto in varno okolje za naše otroke. Umetno travo lahko uporabimo za otroška igrišča, kot odlično podloga za razna igrala ali otroški napihljiv bazen.

Kot odlična podlaga za vse vrste šotorov, tla v baldahinih, okoli kamp prikolic, avtodomov in počitniških hišk.

Razstavni prostori na sejmih in poročnih obredih znotraj ali zunaj potrebujejo lepo in praktično podlago. Ker so umetne trave na voljo tudi v različnih barvah, je to zelo uporabno za zunanje in notranje prostore, ki morajo biti res urejeni in lepi za razstave in prireditve…Razstavni prostori v galerijah, muzejih ter drugih razstavnih prostorih so velikokrat polepšani s pravo umetno travo različnih barv.

Za več informacij o naši ponudbi in za ogled naše ostale ponudbe vas vabimo, da nas obiščete v eni od naših prodajaln po Sloveniji.