Toplina doma je tisto, kar si želimo, ko pridemo domov. Mali in zelo uporabni tekstilni proizvodi vam bodo pričarali v vaš dom barvitost, svetlobo in sproščenost. Okrasne blazine so odlične za dekoracijo in osvežitev prostora.

Dekorativne okrasne blazine bodo v vaš dom prinesle barve, videz topline in doma. Na voljo dekorativne blazine v različnih velikostih, stilih in barvah. Preprosto jih lahko kombinirate s pohištvom, zavesami in ostalim hišnim dekorjem. Okrasne blazine za vsako sedežno garnituro, posteljo ali drug kotiček v vašem domu.okrasne blazine 1

 

Popestrite vaš dom z okrasnimi blazinami!

Okrasne blazine so najcenejša in najbolj enostavna rešitev za osvežitev prostora.  Sedežno garnituro ne menjamo vsak dan in je velik finančni zalogaj. Lahko pa našo staro sedežno garnituro osvežimo z nekaj okrasnimi blazinami in ostalimi okrasnimi detajli, kot so vaza, svečnik, stenska ura, rože,…Odločimo se za izbiro barvno usklajenih dekorativnih detajlov, ki skupaj z okrasnimi blazinami naredijo prostor nov. Hkrati pa za to ne porabimo veliko denarja.

  

OKRASNE BLAZINE:

Izdelano v Italiji brez nevarnih in strupenih snovi in barvil.
Italijanski design.
Velika izbira barv in vzorcev.
Kvalitetna zunanja prevleka, snemljiva z zadrgo, pralna.
Polnilo se ne deformira in ohrani svoj volumen.

Sestava zunanje prevleke: microfibra, flok, eko usnje, bombaž ali mešanica bombaž in poliester…
Sestava polnila: 100% poliester

Velikost: 40×40 cm, 30x50cm, 40x60cm, 50x50cm in 60x60cm.

 

SEDEŽNIKI:
Izdelano v Italiji brez nevarnih in strupenih snovi in barvil. Italijanski design. S trakovi na robovih – se lahko priveže na stol / če privežemo dva skupaj s trakovi, dobimo sedežnik z naslonjalom. Kvalitetna zunanja prevleka. Polnilo se ne deformira in ohrani svoj volumen. Pralno v stroju, brez centrifuge. Široka barvna paleta, barve obstojne tudi na soncu. Primerno za stole zunaj in za stole pri jedilni mizi v notranjem prostoru.

Sestava zunanje prevleke: 50% BOMBAŽ, 50%POLIESTER
Sestava polnila: 100% POLIESTER

Velikost: 40x40cm