Otroške preproge so odlična izbira za popestritev in zaščito tal v otroški sobi. Otroške preproge in talne obloge po najugodnejši ceni. Skrb za varno, čisto in zdravo okolje otrok je ena najpomembnejših nalog staršev. Pri tem lahko pomagamo, saj nudimo izdelke vrhunske kakovosti, izdelane iz neoporečnih, otrokom prijaznih materialov.

Kakovostne talne obloge nudijo zdravo in veselo igro vaših otrok. Inovativna izdelava talnih oblog omogoča najboljše lastnosti.Otroške preproge so v standardnih velikostih, lahko pa vam jih izdelamo iz talne obloge z motivom, ki vam je všeč in v želeni velikosti in obliki. V Salonu Creatina so v ponudbi tudi drugi izdelki za otroke in opremo doma. Izdelki odlične kakovosti z ugodno ceno.

Pri nas lahko opremite sobo v motivu risanih junakov, ki jih vaš otrok obožuje.

Izbirate lahko med veliko različnimi motivi risanih junakov ali pa se odločite za enostavno preprogo cesta, ki je hkrati tudi odlična igralna steza za igro z avtomobilčki. Na voljo je cesta v mestu, kjer je ob cesti veliko pomembnih stavb, kot so bolnišnica, pošta, banka, policija, gasilska postaja,… Če pa ima vaš otrok raje naravo in živali pa vam je na voljo cesta na vasi, kjer je veliko kmetij, traktorjev in živali. Če pa imajo vaši otroci izbranega junaka iz risank, pa lahko pri nas dobite tudi preproge z motivi teh risanih junakov.

Poleg preprogic imamo na voljo tudi zavese, okrasne blazine, flis odeje in posteljne garniture z motivi risanih junakov kot so: čebelica Maja, Winnie The Pooh, Minnions, Hallo Kitty, Princess Planes, Frozen, Star Wars in še mnogo drugih.

Za več informacij o naši ponudbi in za ogled naše ostale ponudbe vas vabimo, da nas obiščete v eni od naših prodajaln po Sloveniji.