Preproge – najnovejši evropski design – več kot 15.000 preprog na enem mestu. Odlična izbira za polepšanje in mehkobo tal v vseh prostorih vašega doma. Preproge so odlične kakovosti. Izbirate lahko med različnimi materiali, vzorci, barvami in stili. Moderne, dizajnerske, stilske, klasične, volnene, heatset, shaggy, špagarji, viskozne, otroške preproge.

 

Preproge so na voljo v različnih standardnih velikostih, cm: 60×110, 60×230, 80×150, 120×170, 140×200, 160×230, 200×290, 240×340.
Pri nas dobite preprogo za vsak prostor in namen.

Preproge za dnevno sobo, preproge za predsobo in hodnik, preproge za kuhinjo, jedilnico, preproge za spalnico, preproge za otroško sobo, preproge za pisarno, preproge za poslovne prostore, preproge izdelane po meri, okrogle in ovalne preproge.Preproge vam lahko tudi izdelamo po vaši meri, jih skrajšamo, ponujamo tudi okrogle in ovalne preproge.
Preproga za vašo dnevno sobo bo spremenila vaš bivalni prostor v topel družinski kotiček, kjer se največ zadržujete ko ste doma.
Preproga za vašo predsobo ali hodnik mora biti primerna za večjo pohodnost in bolj vzdržljiva in enostavna za čiščenje.
Preproge za kuhinjo in jedilnico morajo biti predvsem nizkega floora in enostavna za čiščenje, v teh prostorih velikokrat pride do razlitja ali raztrosa hrane in pijače.

Preproge za spalnico so lahko bolj visokega floora in mehkejše. Tam je pohodnost manjša in tudi čiščenje ni tako zahtevno.

Preproge za pisarno in poslovne prostore morajo biti bolj trpežne in enostavne za vzdrževanje, saj je pohodnost večja in v čevljih. Prav tako moramo preveriti ali je preproga primerna tudi za koleščke na pisarniških stolih.

Preizkus preprog na domu – če se ne morete odločiti med različnimi preprogami, jih lahko odnesete domov in se v miru odločite za pravo. Če vam nobena ne ustreza jih enostavno vrnete.

Dizajnerske preproge – zadnji svetovni trendi. V bogati ponudbi preprog lahko kupite preproge z najnovejšimi vzorci. Ekskluzivno, samo v Salonu Creatina, so vam na voljo preproge priznanih evropskih proizvajalcev. Najnovejše preproge so usklajene z najnovejšimi trendi v pohištveni in stilski industriji.

Belgijsko podjetje, ki je s svojo strastjo in pripadnostjo izdelavi preprog zraslo v eno najpomembnejših in najkvalitetnejših proizvajalcev preprog v Evropskem prostoru. Velik delež svojih proizvodov izvažajo tudi v ZDA. Zaradi najnovejših strojev in računalniško oblikovalsko nadgrajenih programov, so sposobni ustvariti zelo natančen in še tako zahteven vzorec, prav tako tudi veliko različnih barvnih kombinacij. Njihove proizvode odlikuje odlična kvaliteta, ekskluzivni materiali, dizajnerski in trendovski vzorci in barve, trpežnost in enostavno vzdrževanje vseh njihovih proizvodov.

RAGOLLE EKSKLUZIVNO V SLOVENIJI SAMO V SALONIH CREATINA!

Salon Creatina – tam, kjer so doma preproge.

 

 

Za več informacij o naši ponudbi in za ogled naše ostale ponudbe vas vabimo, da nas obiščete v eni od naših prodajaln po Sloveniji.