SENNA – EVROPSKA KVALITETA – izdelano v EU
Kolekcija vzglavnikov in prešitih odej Senna je odlične kvalitete izdelana v EU.
Kolekcijo sestavlja kvaliteta Classic, Wool, Saten, Aloe-vera, Antistress, Tencel, Bamboo in Ingeo.

PROGRAM MEDICO:
Lahko se pere na 60°C,primerno za astmatike in alergike, so zelo lahke, sušenje v sušilnem stroju omogoča sterilizacijo.

Vzglavniki imajo zadrgo, ki omogoča prilagajanje polnila v vzglavniku po želji uporabnika. Poleg tega pa lahko večkrat operete samo zunanji del, ne da bi prali in sušili tudi polnilo. S tem se ohranjuje tudi kvaliteta in življenjska doba vzglavnika. Vse blazine, ki imajo zadrgo, so primerne tudi za manjše otroke, saj lahko višino reguliramo in blazino prilagajamo z otrokovo rastjo.

VZGLAVNIK CLASSIC comfort

Dimenzija: 60×80 cm
Zunanji del: 45 % bombaž – 55 % poliester
(odlična kombinacija kvalitete naravnega bombaža in vzdržljivosti umetnih vlaken)
Polnjenje: 100 % kroglice iz poliesterskih vlaken (lahko,toplo in elastično)
Vzglavnik je polnjen z mehkim in prožnimi silikonskimi poliesterskimi spiralami, katere oblika in sestava omogoča ohranjanje oblike in preprečevanje grbančenja in zbiranja polnila samo na določenih delih vzglavnika. Vzglavnik je polnjen s tisoči mehkih in prožnih kroglic, ki se prilagajajo vsaki legi vaše glave in vratu in nudijo optimalno oporo za lahek spanec.
Vzglavnik ima zadrgo, ki omogoča prilagajanje mehkobe in količine polnila v vzglavniku po želji uporabnika. Poleg tega pa lahko večkrat operete samo zunanji del, ne da bi prali in sušili tudi polnilo. S tem se ohranjuje tudi kvaliteta in življenska doba vzglavnika.
Priporočamo tudi, da vzglavnik zjutraj po spanju in zvečer pred spanjem stresete in naravnate.
Vzglavnik je antialergijski in ga priporočamo vsem, ki imajo težave z alergijami.

VZGLAVNIK SATEN
UGODNO POČUTJE PONOČI

Dimenzija: 60×80 cm
Zunanji del: 100 % bombaž – SATEN
Polnjenje: 100 % spirale iz silikonskih poliesterskih vlaken

Čudovit in udoben vzglavnik z leskom satena. Izredno mehka zunanja prevleka.
Polnjen je s tisoči mehkih kroglic, ki se prilagajajo vsaki legi vaše glave in vratu in nudijo optimalno oporo za lahek spanec. Vzglavnik ima zadrgo, ki omogoča prilagajanje polnila v vzglavniku po želji uporabnika. Poleg tega pa lahko večkrat operete samo zunanji del, ne da bi prali in sušili tudi polnilo. Priporočamo tudi, da vzglavnik zjutraj po spanju in zvečer pred spanjem stresete in naravnate.
Vzglavnik ima zadrgo, ki omogoča prilagajanje mehkobe in količine polnila v vzglavniku po želji uporabnika. Poleg tega pa lahko večkrat operete zunanji del, ne da bi prali tudi polnilo. S tem se ohranjuje tudi življenska doba vzglavnika. Vzglavnik je antialergijski in ga priporočamo vsem, ki imajo težave z alergijami. Enostavno vzdrževanje.

BAMBOO – naravno antibakterijski
VZGLAVNIK BAMBOO

Dimenzija: 60×80 cm
Zunanji del: 50% bambus – 50 % bombaž
Polnjenje: 100 % kroglice iz poliesterskih vlaken

Bambusova vlakna absorbirajo vlago in jo preko dneva izločijo. Bambusova vlakna vsebujejo tudi posebno substanco imenovano bamboo-cun, ki ima naravno antibakterijsko lastnost.
Lastnosti:
• Optimalno spanje ob klimatskem uravnavanju temperature
• Naravno antibakterijsko delovanje
• Prilagodljiva mehkoba vzglavnika
• Mehko in udobno